Om oss

Välkommen till Trädfällning Sthlm!

Vi på Trädfällning Stockholm är experter på trädfällning och kan hjälpa dig med alla trädrelaterade problem i Stockholm med omnejd.

Vi är experter på vård och skötsel av träd. Hos oss arbetar certifierade arborister som alla har lång och gedigen erfarenhet av trädvård i Stockholm. För oss är inga jobb för stora eller för små. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, företag och organisationer. Trädfällning Sthlm finns tillgängligt under årets alla månader.

Träd behöver skötsel och omvårdnad

Många gånger är det lätt att ta träden i vår omgivning för givet och inte ägna dem en tanke – de står ju ändå bara där de står. Men faktum är att träd behöver vård och omsorg för att må bra och för att inte orsaka fara. Träd som inte sköts ordentligt kan om olyckan är framme orsaka omfattande skador både på egendom och på personer. Därför ska man aldrig underskatta vikten av att ta hand om sina träd.

Träd har inte en evig livstid och till slut blir de sjuka eller dör helt eller delvis. När detta händer måste träden tas bort innan de blir till en fara för omgivningen. Under sin livstid behöver träden också beskäras för att växa på rätt sätt och få nya och friska grenar.

Arbete i Stockholm

Stockholm är en stad med stor befolkning och många tätbebyggda områden. Att vårda och fälla träd i en stad kräver ofta lite extra av dem som utför arbetet. Trånga utrymmen kan göra det knepigt att beskära eller fälla ett träd utan att orsaka skador på omkringliggande byggnader och natur. För att kunna utföra det önskade arbetet krävs det alternativa metoder och vi behärskar dem alla. Våra duktiga arborister kan till exempel klättra upp i trädet och såga ner det sektionsvis. Vi är också vana vid att arbeta från skylifts där det krävs.

Den viktigaste aspekten under en fällning är alltid säkerheten. På Trädfällning Sthlm sätter vi alltid vår egen och omgivningens säkerhet i första rummet. Alla fällningar planeras noggrant och vi ser till att ha den utrustning som krävs för att kunna utföra fällningen på ett korrekt sätt. Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Har du frågor om trädfällning eller ett trädbestånd som behöver ses över så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att besvara dina frågor. Vill du så kommer vi till dig för ett hembesök där vi kan överblicka situationen och ge dig en kostnadsfri offert på det uppskattade arbetet. Varje arbete är speciellt och därför varierar också prissättningen. Kom också ihåg att våra tjänster omfattas av RUT-avdraget vilket ger 30 % avdrag på priset för arbetet.