Trädbeskärning Stockholm

Att ha en vacker trädgård är något som många drömmer om, men vad som kännetecknar en vacker trädgård kan vara mycket varierande. Vissa vill att det ska vara så mycket vild grönska som möjligt, medan andra vill att trädgården eller marken ska vara mer finputsad. Om du är i behov av hjälp med trädbeskärning så kan du kontakta oss på Trädfällning Stockholm. Vi kommer ut och hjälper dig oavsett om det är häckar, buskar eller träd som du vill beskära.

Vi är ett företag som har lång erfarenhet och kunskap när det kommer till trädbeskärning. Vi vet precis hur man ska gå tillväga för att säkerställa att buskar och träd beskär på ett snyggt sätt, samtidigt som metoden tillåter trädet att fortsätta åldras så vackert som möjligt. Vi säkerställer att du får dina buskar eller träd beskurna så som du själv önskar och jobbar hårt för att se till att de fortsätter vara så fylliga och dekorativa som möjligt.

När behövs trädbeskäring i Stockholm?

Det finns flera tillfällen då du kan vara i behov av hjälp med trädbeskärning på din tomt. Det kan exempelvis handla om att du har ett flertal buskar som har börjat sprida sig alldeles för fritt och därmed inte ser så stiliga ut, men det kan också handla om att du har träd vars grenar börjar sträcka sig för långt eller bara åt ett oönskat håll. Utöver ovanstående anledningar finns det ytterligare fler orsaker till varför man kan behöva beskära ett träd eller en buske.

Fruktträdsbeskärning är ett exempel på en sådan anledning. Många väljer att beskära sina fruktträd med en trädbeskäring i Stockholm för att säkerställa bättre fruktsättning, estetik eller t.ex. för att förlänga livslängden på ett fruktträd. Är det ett träd som är mycket vildvuxet så kan en beskärning också vara till stor hjälp för att förhindra att trädet “stressas” och på så sätt minimera risken för vattenskott. Även kronlyft, underhållsbeskärning och utrymmesbeskärning är vanliga orsaker. Vid kronlyft ser vi t.ex. till att avlägsna de allra nedersta grenarna på trädet, för att se till så att du får en ökad sikt, bättre framkomlighet och mer ljus.

Hur går trädbeskäring i Stockholm till?

Vi arbetar med de rätta verktygen och maskinerna som behövs för att säkerställa att dina träd och buskar blir beskurna på rätt sätt. Vi har många års erfarenhet och professionella och utbildade trädbeskärare på plats, redo att hjälpa dig. Hur trädbeskärningen går till beror på vad det är för typ av träd som vi ska arbeta med, men även vad det är för trädbeskärning som du är ute efter. Vill du t.ex. göra en underhållsbeskärning för att ta bort skadade och döda grenar eller vill du göra en utrymmesbeskärning för att förhindra att trädets grenar inte slår i tak och fasad?

Visst kan du utföra trädbeskärning själv, men det är ett svårt jobb som kräver mycket kunskap. En felaktig beskärning kanske inte ser så allvarligt ut, men sanningen är att det kan skada ditt träd permanent eller förkorta trädets liv markant. Med vår långa erfarenhet ser vi till att säkerställa att vi använder oss av det bästa tillvägagångssättet för just ditt träd och för att det ska få behålla sitt utseende och sin goda hälsa. Naturligtvis kan det även vara så att man väljer att anlita oss på Trädfällning Stockholm för att man har ett träd som har blivit sjukt eller t.ex. fått röta. I dessa fall kan en säkerhetsbeskärning vara det lämpligaste alternativet. Vi finns här för dig året runt och hjälper dig med små som stora träd.

För att säkerställa att vi kommer ut med rätt verktyg och använder oss av rätt metod så är en inspektion såväl som konsultation nödvändig. På så sätt kan vi få oss en uppfattning om vad det är som behöver göras och hur vi kan göra det på absolut bästa sätt. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar alla parter.